De CommunicatieVonk
06 - 482 731 69

TwitterVolgen

Saskia Vonk26 jul 2021

@mkeulemans @WKoevoet Stel dan de vraag of het nodig is om het virus weg te krijgen.

Saskia Vonk25 jul 2021

@StefKnaepkens @Camforcedenhaag Leg dat niet op mensen die de prik niet willen, het virus zal in een of andere muta… twitter.com/i/web/status/1…

Contact

De CommunicatieVonk
Prinses Margrietplantsoen 41
1403 SV Bussum
06 - 482 731 69

Botox

botox tegen rimpels en fronsen

Heeft u een constant aanwezige frons of diepe lijnen in het voorhoofd? Wilt u van die kraaienpootjes af? Legt u teveel tandvlees bloot als u lacht? Dan is een botox-behandeling misschien iets voor u.

Botox werkt als een spierverslapper. Spieren die de rimpels veroorzaken worden tijdelijk uitgeschakeld waardoor de huid kan ontspannen. Hierdoor vervagen rimpels of verdwijnen deze geheel.

Aanpak

Bij HR Injectables analyseren we exact wat de achterliggende oorzaak is van uw rimpels. Mogelijk trekt u spieren aan om iets anders in uw gezicht te compenseren. Bijvoorbeeld een hangend ooglid of een probleem in het kaakgebied. Zo bepalen we nauwkeurig welke behandeling voor u het beste resultaat oplevert.

Behandeling

We brengen de Botox met een klein naaldje in de spier die de rimpel veroorzaakt. Dat doet geen pijn, het geeft hooguit een licht branderig gevoel. De huid kan na afloop wat rood zijn door de prikjes. Twee tot vier  dagen na de behandeling treedt spierverslapping op. Na twee weken is het effect maximaal.

Resultaat

Een botoxbehandeling is niet permanent. Botoxbehandelingen hebben vier tot vijf maanden effect. Daarna moet deze herhaald worden. Daarom bieden we ook aantrekkelijke abonnementen aan.

Wist u dat…?

  • ...dat we bij een eerste behandeling liever te weinig dan te veel gebruiken? Is het niet voldoende, dan mag u terug komen voor een 'touch-up'.
  • …Botox ook voor andere problemen een oplossing kan bieden? Bijvoorbeeld tegen overmatig transpireren bij oksels en handen. Ook bij tandenknarsen kan een botoxbehandeling helpen.
  • ….Botox de merknaam is voor de stof Botuline Toxine?