De CommunicatieVonk
06 - 482 731 69

TwitterVolgen

Saskia Vonk10 feb 2021

@Mentimeter question: is it possible to have participants of a Pubquiz register before the actual event?

Saskia Vonk19 jan 2021

@job_polak Denkt iemand dat deze conversatie werkelijk heeft plaatsgevonden? Wat een fake

Contact

De CommunicatieVonk
Prinses Margrietplantsoen 41
1403 SV Bussum
06 - 482 731 69

Waar wás je nou?

Bij de loodgieter lekt de kraan, de kinderen van de schoenmaker lopen met gaten in hun zolen en  De CommunicatieVonk verzuimt om haar eigen contentstrategie ten uitvoer te brengen en zich te profileren. Ach ja, zo gaan de dingen. Gelukkig heb ik de afgelopen tijd voor mijn klanten wel heel goede dingen kunnen doen, al zeg ik het zelf. 

De FlevoTop

Op 7 oktober j.l vond in Lelystad de FlevoTop plaats: een burgertop over de toekomst van Flevoland op initiatief van Provinciale Staten. Ik mocht daar als communicatieadviseur aan meewerken, in een mooi team met o.a. Bart Cosijn, John Bijl, Yvette Jeuken, Loraine Westerneng, Jolien Pil en Ward de Meulemeester. In een recordtijd (en bovendien in vakantieperiode) wisten we bekendheid aan het evenement te geven en deelnemers te werven. 

Een (vrije zater-)dag meepraten over grote strategische opgaven is niet voor iedereen weggelegd. Toch wilden we graag ook mensen bereiken die we doorgaans niet in het meepraat- en inspraakciruit tegen kwamen. Een wervings-toolkit voor statenleden, zichtbaarheid op social media en gericht doelgroepen opzoeken werkte: bijna 100 deelnemers kwamen op 7 oktober bijeen. Onder hen ook zeker die gewilde ‘unusuals’. 

De dag zelf bruiste van energie en van ideeën. Niet iets om zomaar weer weg te laten ebben. Dus werkte ik, samen met collega’s van de Provincie, aan het verslag en aan berichtgeving aan de deelnemers. Wordt vervolgd. 

Oh, en ik maakte er deze sfeerimpressie van: 

 

Zorgkrant Urk

De gemeente Urk is – net als alle gemeenten in Nederland – nu ruim 2 jaar onderweg sinds de decentralisaties van de zorgtaken. En niet zonder succes: veel structuren, lijnen en samenwerkingsverbanden liggen behoorlijk goed op hun plek. Op Urk is het goed voor elkaar. Dat wil de gemeente graag delen met haar inwoners en hen tegelijkertijd informeren over wat er zoal beschikbaar is aan zorg en ondersteuning op Urk. Meer dan 16 artikelen mocht ik schrijven om deze samen met Romijn Design vorm te geven. Dus binnenkort bij u op de mat! Tenminste.. als u op Urk woont. 

Lekkende darmen en chronische vermoeidheid

Nee, geen zorgen. Ik ben geheel gezond! Dit waren de onderwerpen waarover ik mocht schrijven voor klanten van CopyRobin. Als freelancer in dit netwerk van webredacteuren pak ik onderwerpen op rond gezondheid en wetenschap. 

Kortom, ik heb mij niet verveeld en ook komende tijd mag ik mij nog verheugen op leuke opdrachten, onder andere in het veld van klimaatproblematiek. Ik heb er zin an! 

>>Waar wás je nou?